Over ons

Over ons

Goedkoop vliegen bij Wereldtickets.be

Wereldtickets.bel vergelijkt alle beschikbare tarieven van vliegmaatschappijen en prijsvechters, zodat de best mogelijke tarieven en vliegroutes worden weergegeven. De getoonde vliegtarieven worden automatisch gecategoriseerd op de laagste prijs. U heeft ook u de mogelijkheid te filteren op bijvoorbeeld alleen vluchten met een overstap, specifieke vliegmaatschappijen en vertrek- of aankomsttijd. Na uw vluchtselectie ziet u direct waaruit de kosten bestaan. De reissom is inclusief alle luchthavenbelastingen en lage reserveringskosten. Wereldtickets.be rekent een veel lagere fee voor het afhandelen van uw vlucht dan de meeste online aanbieders. Bovendien wordt de volledige reissom direct getoond nadat u uw vlucht heeft geselecteerd. U wordt dus niet onaangenaam verrast met bijkomende kosten op het moment dat u uw boeking wilt afronden. Uw vliegticket hoeft niet duur te zijn en daar helpen we u graag bij.

Voordelen van Wereldtickets.be

  • Echt de laagste prijs
  • Geen verborgen kosten
  • Prijstransparantie; direct zien waaruit de kosten bestaan
  • Uitgebreide database van vliegtarieven
  • Veilig en gratis betalen met iDeal
  • Voordelige reisverzekeringen, hotels en huurauto’s
     

Boeking en Service Wereldtickets.be

Bij Wereldtickets.be weet u zeker dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. We zijn transparant in de opbouw van vliegtarieven, het zoeksysteem is makkelijk en we voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria. Ons bureau werkt samen met partner Vuelandia die volledig de afhandeling van onze boeking op zich neemt. Vuelandia is een agentschap met een IATA-licentie. De kwaliteit van onze service houden we hoog en als klant bent u altijd verzekerd van de beste keuze in vliegtickets, hotelboekingen en huurauto’s.

Over VUELANDIA

VUELANDIA handelt alle boekingen af welke worden gerealiseerd via Wereldtickets.be. VUELANDIA biedt efficiënte oplossingen voor consolidating en zakenreizen, met verregaande services. Snel, veilig, comfortabel en zo voordelig mogelijk. Van vliegtickets en hotelreserveringen tot onze eigen 24/7 Service Desk. Ook maken we continu de reisuitgaven inzichtelijk, zodat er kan worden bespaard op business travel.