Vliegtickets Parijs

Parijs heeft vele bijnamen, zoals stad van de liefde, stad van de lichten, stad van de mode en stad van de gastronomie. Geen stad ter wereld wordt op zoveel verschillende manieren geroemd als de Franse hoofdstad en alle superlatieven kloppen. Iedereen beleeft Parijs op zijn of haar eigen manier, maar iedereen wil terug naar deze fenomenale stad. Parijs heeft alles: prachtige gebouwen, geweldige musea, restaurants, enorm veel winkels, sfeervolle buurten, de romantische Seine en een enerverend nachtleven. Dus ook voor een geweldige steden trip boek je je vliegtickets Parijs bij WereldTickets.be!

Wat te doen in Parijs?

Geen stad ter wereld heeft zoveel herkenningstekens als Parijs. De Eiffeltoren, de Notre Dame, L' Arc de Triomphe, Les Champs-Elysées, paleis van Versailles en het immense Louvre zijn allemaal symbolen van Parijs.

Uitzicht over Parijs

Waarschijnlijk het bekendste punt voor een uitzicht over Parijs is de Eiffeltoren. Maar niet alleen vanaf de Eiffeltoren heb je een fantastisch uitzicht. Ook zeker de moeite waard is het uitzicht vanaf de heuvel van de basiliek de Sacré Coeur in het schilderachtige Montmartre. Voor een uitzicht over Parijs en de Eiffeltoren dien je de Tour Montparnasse te bezoeken. Deze 210 meter hoge wolkenkrabber geen een ongekend uitzicht over Parijs.

Musea in Parijs

Parijs telt vele musea, waarvan een aantal, zoals het Louvre, wereldberoemd zijn. Het Louvre is een ongekend museum, het heeft meer dan 300.000 kunstwerken waarvan er slechts 30.000 tentoon worden gesteld. Topstuk is de Mona Lisa van Da Vinci. Andere fantastische musea zijn het Picassomuseum, het Musée de l'Orangerie en Le Centre Pompidou.

Uit eten in Parijs

Wellicht dat Parijs bekend staat als prijzig. En inderdaad je kan veel geld uitgeven aan mode en exclusief dineren. Maar wanneer je de wijken intrekt, die op korte loopafstand liggen van de verschillende hoogtepunten in de stad, kan je betaalbaar en heerlijk eten.

Hoe is het weer in Parijs? 

In de zomer ligt de gemiddeld temperatuur op 20˚C. In de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 5˚C.  Dus de zomer manden kunnen best aangenaam zijn om naar Parijs te reizen.

Hoe is het (openbaar) vervoer in Parijs

Als je via ons een transfer reserveert ben je snel en zonder gedoe zo bij je Hotel. Ook kom je niet voor een verrassing te staan omdat je transfer prijs van te voren is vastgesteld. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden om van de luchthaven naar de stad te reizen. Trein is een van de goedkoopste vervoermiddel van de luchthaven naar de stad. Daarnaast zijn bussen en taxi’s in overvloed bij de luchthaven aanwezig.

In de stad zelf kan je beste met de metro reizen. Maar zeer waarschijnlijk zou je grote dele van de stad vooral te voet willen verkennen. In de avond uren kan je beste gebruik maken van een taxi.

Goedkope vliegtickets Parijs vinden en boeken

Citry of Romance! Dat is Parijs. De stad biedt echter meer! Vlieg naar Parijs met een voordelig vliegticket van Wereldtickets.be. We vergelijken alle voordelige vliegtarieven van verschillende vliegmaatschappijen. Zodra u de gewenste vlucht heeft geselecteerd zie je direct wat de totale reissom is. Geen verborgen of extra kosten op het moment dat je je boeking wilt afronden. What you see is what you get! Alleen als je boekt bij Wereldtickets.be.

Wanneer vliegticket Parijs boeken?

Prijzen van vliegtickets naar Parijs variëren regelmatig en worden beïnvloed door velen factoren. Toch hebben wij goede tips om de goedkope vliegtickets Parijs te boeken. Zo 4 maanden voor vertrek zakken de prijzen tegen 10% in. Wil je maximaal besparen dan kan je beste een vliegticket Parijs minimaal 6 maanden voor vertrek boeken. De goedkoopste vliegmaand is Mei dan kunnen tarieven namelijk 15 tot 20 % lager uitvallen. Daarentegen hoef je in maanden juli en augustus niet naar goedkope vliegtickets Parijs te zoeken want dan liggen de prijzen zo 20 tot 30% hoger.

Tip!

Bespaar geld, tijd en moeite en boek meteen een hotel en/of huurauto samen met je vliegtickets Parijs. Transfer van en naar de luchthaven kan ook je reis zeer aangenaam maken. En om te controleren of je reis helemaal compleet is kan je gebruik maken van onze reisplanner.

Hotels in Parijs

Vergelijk hier gemakkelijk Hotels in Parijs

Autoverhuur in Parijs

Vergelijk hier eenvoudig autohuur in Parijs

Campers in Parijs

Vergelijk hier eenvoudig campers in Parijs