Vliegtickets Rio de Janeiro

Rio de Janeiro spreekt enorm tot ieders verbeelding. De drukste stad van Brazilië is bekend van het gigantische carnaval dat ieder jaar hordes toeristen trekt. Maar ook buiten het carnavalsseizoen bruist Rio. De staat is rijk aan bezienswaardigheden, maar kent ook een minder glorieuze kant. Achter de prachtige stranden vol mooie mensen, de rijke natuur, de vele bezienswaardigheden en het feestgedruis liggen de favela's waar criminaliteit en armoede heersen. Dus voor een veelzijdige vakantie boek je je vliegtickets Rio de Janeiro via Wereldtickets.be

Waarom vliegtickets Rio de Janeiro?

De skyline van Rio de Janeiro wordt gedomineerd door de Suikerberg en het enorme beeld van Christus de verlosser op de Corcovado. U kunt de Suikerberg beklimmen of per kabelbaan omhoog gaan. Het vlak op de Corcovado onder het Christusbeeld is zowel per voet, als per auto en kabelbaan bereikbaar. Vanaf zowel de Suikerberg als de Corcovado heeft u een fenomenaal uitzicht over Rio.

Stranden van Rio de Janeiro

De bekendste stranden van Rio de Janeiro zijn de Copacabana en Ipanema. Het Barra da Tijuca is eveneens prachtig en wedijvert met de Copacabana en Ipanema. Het Copacabanastrand is 4 kilometer lang en heeft de vorm van een halve maan. Het Ipanemastrand en de omliggende gelijknamige wijk is door de aanwezigheid van veel politie één van de veiligste van Rio.

Tijucawoud in Rio de Janeiro

Midden in Rio de Janeiro ligt het Tijucawoud, een met handmatig aangelegd regenwoud dat ongeveer 33 km2 beslaat. Het Tijucawoud is het thuis van vele met uitsterven bedreigde dier- en plantensoorten

Uitgaan in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een echte feeststad. Men gaat tot diep in nacht uit en danst volop de samba. De beste en veiligste uitgaansgebieden vindt u rondom de Copacabana en Ipanema. In Rio vindt u veel sfeervolle openluchtclubs die al het goede van Rio combineren.

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro vinden en boeken

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro vind je zeer makkelijk en snel op Wereldtickets.be. Onze database vergelijkt de tarieven van alle airlines. Check online de beschikbaarheid van vluchten naar Rio de Janeiro en vlieg er voor een laag tarief heen. Bij Wereldtickets.be doen we er alles aan om de prijzen van vliegtickets zo laag mogelijk te houden. Daarom rekenen wij een zeer lage ticketing fee bovenop de vaste prijs die de vliegmaatschappij rekent voor de vliegtickets. Bovendien zie je na het selecteren van je vlucht direct wat de totaalprijs is van je vliegreis en word je niet onaangenaam verrast in de laatste stap van de boeking. Vlieg voordelig naar Rio de Janeiro en boek bij Wereldtickets.be!

Wanneer vliegticket Rio de Janeiro boeken?

Prijzen van vliegtickets naar Rio de Janeiro variëren regelmatig en worden beïnvloed door velen factoren. Toch hebben wij goede tips om de goedkope vliegtickets Rio de Janeiro te boeken. Zo 4 maanden voor vertrek zakken de prijzen tegen 10% in. Wil je maximaal besparen dan kan je beste een vliegticket Rio de Janeiro minimaal 6 maanden voor vertrek boeken. De goedkoopste vliegmaand is maart dan kunnen tarieven namelijk 15 tot 20 % lager uitvallen. Daarentegen hoef je in maanden juli en augustus niet naar goedkope vliegtickets Rio de Janeiro te zoeken want dan liggen de prijzen zo 20 tot 30% hoger.

Tip!

Bespaar geld, tijd en moeite en boek meteen een hotel en/of huurauto samen met je vliegtickets Rio de Janeiro. Transfer van en naar de luchthaven kan ook je reis zeer aangenaam maken. En om te controleren of je reis helemaal compleet is kan je gebruik maken van onze reisplanner.

Hotels in Rio de Janeiro

Vergelijk hier gemakkelijk Hotels in Rio de Janeiro

Autoverhuur in Rio de Janeiro

Vergelijk hier eenvoudig autohuur in Rio de Janeiro

Campers in Rio de Janeiro

Vergelijk hier eenvoudig campers in Rio de Janeiro