Vliegtickets Rome

Rome, gebouwd op zeven heuvelen, is het grootste openluchtmuseum ter wereld. Eens het centrum van het Romeinse Rijk en nog altijd het centrum van de katholieke kerk. Overal in de stad vind je historische pleinen met  prachtige fonteinen. De kerken zijn schitterend en de musea, vooral die van het Vaticaan, zijn fenomenaal. Rome heeft schatten te over. Belangrijk is om af en toe een stapje terug te doen, de vele indrukken te laten inzinken en net als de Romeinen te genieten van een terras. Dus boek nu je vliegtickets Rome via Wereldtickets.be en bezoek deze schitterende stad.

Waarom vliegtickets Rome?

Rome staat bol van herinneringen aan het machtige Romeinse Rijk. Verspreid door de stad kom je indrukwekkende overblijfselen tegen, zoals het Forum Romanum, het Colosseum en de thermen van Caracalla. Al snel zal je in Rome duidelijk worden hoe machtig het Romeinse Rijk was.

Vaticaanstad in Rome

De skyline van Rome wordt gedomineerd door de koepel van de Sint Pieter. Op veel plaatsen in Rome zie je nonnen van uit de hele wereld die naar de stad zijn gekomen vanwege Vaticaanstad. De Sint Pieter is een imposant bouwwerk met een enorm plein. Binnen in de kerk word je overweldigd door rijkdom. Of het nu mooi of te veel van het goede vindt, het blijft indrukwekkend. Net zo indrukwekkend is de enorme collectie kunst die je in het Vaticaans museum ziet. De Sixtijnse Kapel is fenomenaal.

Rome; te veel om op te noemen

Rome is niet weer te geven in woorden. Die schieten namelijk te kort. Rome heeft vele, vele bezienswaardigheden, waaronder de nog niet genoemd Villa Borghese, de Capitolijnse musea, de Spaanse trappen, de Trevi fontein en de vele piazza's.

Uit eten in Rome

De concurrentie voor restaurants is hoog in Rome. Dit betekent voor toeristen dat zij een ruime keus hebben uit uitstekende restaurants voor een zeer redelijk prijs.

Goedkope vliegtickets Rome vinden en boeken

Bezoek de culturele hoofdstad van Italië en beleef een vakantie die je nooit zal vergeten. Wereldtickets.be heeft de grootste database van voordelige vliegtickets en wij hanteren de laagste boekingskosten. Bij het selecteren van je gewenste vlucht naar Rome zie je direct wat de totale reissom zal zijn. Geen verborgen kosten of onduidelijke kosten in de laatste stap van je boeking. What you see is what you get. Heb je hulp nodig bij je boeking? Bel of mail dan met een van onze ervaren reisadviseurs. Goedkope vliegtickets Rome zijn bij Wereldtickets.be binnen vliegbereik!

Wanneer vliegticket Rome boeken?

Prijzen van vliegtickets naar Rome variëren regelmatig en worden beïnvloed door velen factoren. Toch hebben wij goede tips om de goedkope vliegtickets Rome te boeken. Zo 4 maanden voor vertrek zakken de prijzen tegen 10% in. Wil je maximaal besparen dan kan je beste een vliegticket Rome  minimaal 6 maanden voor vertrek boeken. De goedkoopste vliegmaand is november dan kunnen tarieven namelijk 15 tot 20 % lager uitvallen. Daarentegen hoef je in maanden juli en augustus niet naar goedkope vliegtickets Rome te zoeken want dan liggen de prijzen zo 20 tot 30% hoger.

Tip!

Bespaar geld, tijd en moeite en boek meteen een hotel en/of huurauto samen met je vliegtickets Rome. Transfer van en naar de luchthaven kan ook je reis zeer aangenaam maken. En om te controleren of je reis helemaal compleet is kan je gebruik maken van onze reisplanner.

Hotels in Rome

Vergelijk hier gemakkelijk Hotels in Rome

Autoverhuur in Rome

Vergelijk hier eenvoudig autohuur in Rome

Campers in Rome

Vergelijk hier eenvoudig campers in Rome